FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet slab, ceste suhe

ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i vozi se posuhim kolnicima bez zastoja, a mjestimice mokrih cesta ima u Gorskomkotaru i Slavoniji, dok je na pojedinim dijelovima cesta u Lici mogućamagla, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i vozi se po suhim kolnicima bez zastoja, a mjestimice mokrih cesta ima u Gorskom kotaru i Slavoniji, dok je na pojedinim dijelovima cesta u Lici moguća magla, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na dijelu autoceste Rijeka-Zagreb, od tunela Čardak do tunela Rožman Brdo, puše jak vjetar.

Zbog radova na brojnim cestama, a posebice na autocesti A3 Bregana-Županja te Zagrebačkoj obilaznici valja voziti pozornije i poštivati postavljenu prometnu signalizaciju, te ograničenja brzine.

Radovi usporavaju promet na dionici autoceste A1 Vrpolje - Dugopolje i na dionici autoceste A7 Jurdani-Jušići, na portalima tunela Jušići.

Iz HAK-a upozoravaju na moguće odrone zemlje i kamenja na cestama kroz gorja, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, na Ličkoj magistrali (D1), cestama Gračac-Obrovac (D27) i Sučević-Brotnja (D218), kao i duž Jadranske magistrale.

Od danas do 10. svibnja zbog radova za sav promet biti će zatvorena dionica D2 Lozan-Virovitica, a na cestama su označeni obilazni pravci.

Zbog izlijevanja rijeke Kupe zatvorena je dionica ceste D36 Karlovac-Pisarovina, obilazak je Jastrebarsko-Rakov Potok-Pisarovina i ceste Auguštanovec-Lijevi Degoj.

Zbog klizišta kolnika zatvorena je cesta Cerovlje-Paz-Brnasi, pa je promet preusmjeren na cestu Paz-Vranja-Lupoglav i na lokalne ceste.

Zbog radova je zatvoren dio voznog traka Zagrebačke obilaznice, kod Buzina u smjeru Lučkog, dio preticajnog traka na kraku čvora Lučko koji vodi za Ljubljanu i Maribor, te dio servisne ceste čvora Lučko jug iz smjera Bregane. Na čvoru Lučko, podvožnjak Stara karlovačka, zatvoren je vozni trak sjeverne strane i vozni trak južne strane. Na navedenim se mjestima, zbog radova, u vrijeme pojačanog prometa, formiraju kolone vozila.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Županja i Macelj, te njihov izlaz na Bajakovu, dok na ostalim graničnim prijelazima nema duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙