FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jak vjetar u priobalju

ZAGREB, 10. travnja 2005. (Hina) - Dionicom Jadranske magistrale, (D8),Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, od 16,25 sati zbog jakog vjetrasmiju prometovati samo osobna vozila, dok su dionica Bakar-Senj iKrčki most zatvoreni za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila sakamp prikolicom i motocikle), izvijestio je Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 10. travnja 2005. (Hina) - Dionicom Jadranske magistrale, (D8), Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, od 16,25 sati zbog jakog vjetra smiju prometovati samo osobna vozila, dok su dionica Bakar-Senj i Krčki most zatvoreni za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila sa kamp prikolicom i motocikle), izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Promet je u većem dijelu Hrvatske srednje gustoće, a ceste su mokre i skliske.

Jak vjetar s mjestimice olujnim udarima puše na dionicama autocesta A1, Zagreb-Split, od južnog portala tunela Sv. Rok do čvora Pirovac, te na A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Na dionicama gdje pada kiša nošena jakim vjetrom vidljivost je smanjena.

Pojačan je izlaz teretnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo, a na Bregani je pojačan izlaz iz Hrvatske osobnih i autobusa.

Ulaz osobnih vozila u Hrvatsku pojačan je na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod.

Na ostalim prijelazima prometuje se bez duljih zastoja.

Zbog jake bure u prekidu su trajektne linije Brestova-Porozina za otok Cres, te Prizna-Žigljen za otok Pag.

Ostali trajekti plove bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙