FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jaka bura u priobalju otežava cestovni i trajektni promet

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Krčki most otvoren je za osobnavozila i autobuse, a zbog jake bure za sva vozila su zatvorene dioniceautocesta: A1 Zagreb-Split, od čvora Sveti Rok do čvora Posedarje, teA6 Rijeka-Zagreb, Kikovica-čvor Delnice, izvijestio je popodneHrvatski auto-klub.ž
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Krčki most otvoren je za osobna vozila i autobuse, a zbog jake bure za sva vozila su zatvorene dionice autocesta: A1 Zagreb-Split, od čvora Sveti Rok do čvora Posedarje, te A6 Rijeka-Zagreb, Kikovica-čvor Delnice, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.ž

Od 16 sati dionica D27 Gračac-Obrovac zatvorena je za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikle).

Dionicom Jadranske magistrale (D8), Bakar-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, te Paškim mostom zbog jakog vjetra smiju voziti samo osobna vozila.

Na većini cesta promet je srednje gustoće, a kolnici su u većem dijelu Hrvatske mokri i skliski, dok je u gorskim predjelima moguć nailazak mjestimice na razmočen snijeg.

Pojačan je povremeno izlaz teretnih vozila iz Hrvatske na graničnim prijelazima Macelj i Bregana, a ulaz u Hrvatsku na Županji Macelju.

Na ostalim prijelazima prometuje se bez duljih zastoja.

Zbog jake bure u prekidu su trajektne linije Brestova-Porozina s otokom Cresom, linija Jablanac-Mišnjak s Rabom, te trajekti za otok Pag.

Ostali trajekti plove bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙