FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste suhe, u priobalju jaka bura

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće, a cestesu uglavnom suhe, Paški most i dionica Jadranske magistrale, NoviVinodolski-Senj-Sv. Marija Magdalena, zatvoreni su za prvu skupinuvozila (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikli),izvijestio u 14 satu Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće, a ceste su uglavnom suhe, Paški most i dionica Jadranske magistrale, Novi Vinodolski-Senj-Sv. Marija Magdalena, zatvoreni su za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikli), izvijestio u 14 satu Hrvatski auto-klub.

Dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić i na autocesti A1 Zagreb-Split od Maruna- tunela Sveti Rok do čvora Pirovac, promet je usporen zbog jakih bočnih udara vjetra.

Zabranjen je promet kamionima s prikolicom i poluprikolicom na relaciji trajektno pristanište Biograd-Tkon i obratno, te se preusmjeravaju na trajektnu liniju Zadar-Preko i obratno, zbog radova na državnoj cesti D503, prolaz kroz Biograd.

Pojačan je ulaz teretnih vozila u Hrvatsku na graničnim prijelazima Macelj i Županja, a izlaz iz Hrvatske pojačan je na GP Bajakovo.

Ulaz osobnih vozila u Hrvatsku pojačan je na prijelazima u Posavini.

Na ostalim graničnim prijelazima prelazi se bez duljih čekanja.

Trajekt za otok Pag plovi na duljoj relaciji Prizna-Stara Novalja zbog jake bure.

Ostali trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙