FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bush stigao u Moskvu

MOSKVA, 8. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Američki predsjednik GeorgeW. Bush doputovao je u nedjelju popodne u Moskvu gdje će razgovarati sruskim kolegom Vladimirom Putinom i u ponedjeljak sudjelovati navelikoj proslavi i paradi povodom obilježavanja 60. godišnjice Danapobjede.
MOSKVA, 8. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Američki predsjednik George W. Bush doputovao je u nedjelju popodne u Moskvu gdje će razgovarati s ruskim kolegom Vladimirom Putinom i u ponedjeljak sudjelovati na velikoj proslavi i paradi povodom obilježavanja 60. godišnjice Dana pobjede.

Bush će biti među više od 50 svjetskih državnika koji će u ponedjeljak nazočiti paradi na moskovskom Crvenom trgu kojom će se odati počast vojnicima bivšeg SSSR-a i njihovoj ulozi u pobjedi nad fašizmom.

Bush je u Rusiju stigao iz Nizozemske. Na svečanosti u američkom vojnom groblju u Margratenu na jugu zemlje Bush i nizozemska kraljica Beatrix položili su vijence kako bi odali počast poginulim američkim vojnicima i obilježili obljetnicu završetka Drugog svjetskog rata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙