FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Idući tjedan u Vukovaru počinje akcija "Kupujmo hrvatsko"

ZAGREB, 6. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK)započet će u Vukovaru u srijedu, 11. svibnja, ovogodišnju nacionalnuakciju "Kupujmo hrvatsko" koja će trajati do rujna, a održavat će se u20 hrvatskih gradova na glavnim gradskim trgovima.
ZAGREB, 6. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) započet će u Vukovaru u srijedu, 11. svibnja, ovogodišnju nacionalnu akciju "Kupujmo hrvatsko" koja će trajati do rujna, a održavat će se u 20 hrvatskih gradova na glavnim gradskim trgovima.

U akciji "Kupujmo hrvatsko", koju HGK organizira po četvrti put, ove će godine sudjelovati više stotina hrvatskih tvrtki, a na samom početku akcije u Vukovaru će se predstaviti 60-ak tvrtki koje će svoje proizvode prodavati po promotivnim cijenama.

Cilj akcije je sačuvati i potaknuti rast i razvoj hrvatskih proizvoda, ali i kontinuirano promicati hrvatske proizvode te izravno utjecati na svijest potrošača da njihovom kupnjom jačaju domaću proizvodnju, čuvaju radna mjesta te potiču otvaranje novih.

Hrvatska gospodarska komora je prvu takvu akciju pokrenula 1997. godine kada je predstavljeno 60 tvrtki i 280 proizvoda. Prošle su godine sudjelovale 383 tvrtke, koje su prodajnim akcijama promovirale nekoliko tisuća vlastitih proizvoda, ponajprije one kojima je HGK dodijelila znakove 'Izvorno hrvatsko' i 'Hrvatska kvaliteta'.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙