FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Primorac zadovoljan izvješćem Povjerenstva o spolnom odgoju

ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta Dragan Primorac razmotrio je izvješće Povjerenstva za prosudbusvih programa o spolnom odgoju i obrazovanju i izrazio zadovoljstvopluralizmom mišljenja u radu tog povjerenstva koje čini 28 stručnjakaiz različitih područja, priopćeno je danas iz tog ministarstva.
ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac razmotrio je izvješće Povjerenstva za prosudbu svih programa o spolnom odgoju i obrazovanju i izrazio zadovoljstvo pluralizmom mišljenja u radu tog povjerenstva koje čini 28 stručnjaka iz različitih područja, priopćeno je danas iz tog ministarstva.

"Po prvi puta u povijesti u prijedlog programa spolnog odgoja ugrađeni su pedagoško-psihološki, obrazovno-odgojni, moralno-etički, zdravstveno-reproduktivni te zakonski elementi koji su iznimno važni u spolnom odgoju i obrazovanju", stoji u ministrovu priopćenju.

"Ministarstvo će, zajedno sa stručnjacima tog Povjerenstva, sagledati sve te aspekte u cilju postizanja rješenja za dobro naše djece", navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙