FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Matušić: Povećati učinkovitost županijske vlasti

DUBROVNIK, , 5. svibnja 2005. (Hina) - Nositelj liste HDZ-a i DC-a zaDubrovačko-neretvansku županiju i kandidat za župana Frano Matušićdanas je na konferenciji za novinare u Dubrovniku istaknuo da trebapovećati učinkovitost županijske vlasti.
DUBROVNIK, , 5. svibnja 2005. (Hina) - Nositelj liste HDZ-a i DC-a za Dubrovačko-neretvansku županiju i kandidat za župana Frano Matušić danas je na konferenciji za novinare u Dubrovniku istaknuo da treba povećati učinkovitost županijske vlasti.

Govoreći o radu županijskih tijela i institucija, Frano Matušić je rekao da će se, kada dođe na vlast koalicija HDZ-a i DC-a, povećati učinkovitost županijskih institucija, koje trebaju biti servis svih stanovnika najjužnije hrvatske županije.

Upozorio je na probleme koje je, kako je rekao, dosadašnja vlast ostavila. Pritom je istaknuo dodjele koncesija za uzgajanje kamenica, osobito one u Malostonskom zaljevu, što je bila dužna riješiti, a ne ostaviti poduzetnike i uzgajivače na cjedilu.

"Poseban 'biser' trogodišnjeg nemara dosadašnje županijske vlasti je plaža u najturističkijem dijelu Dubrovnika, Lapadu, koja je ruglo grada i njegove turističke ponude", rekao je Frano Matušić, ističući kako je dodjela koncesije prije nekoliko mjeseci jednom županijskom vijećniku HSLS-a poslužila isključivo kako bi se održala dosadašnja vladajuća županijska koalicija.

Na današnjoj konferenciji za novinare kandidat HDZ-a i DC-a za dubrovačko-neretvanskog župana Frano Matušić najavio je i pokretanje poslova kako bi počela izgradnja mosta Pelješac - Korčula.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙