FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski "Dnevnik" zainteresiran za ulazak u "Novi list"

LJUBLJANA, 5. svibnja 2005. (Hina) - Slovenski novinski izdavač"Dnevnik" zainteresiran je za kupnju 30 posto dionica riječkog "Novoglista" i za mogućnost njegova tiskanja u svojoj tiskari u Ljubljani. (Hina) xfl yds
LJUBLJANA, 5. svibnja 2005. (Hina) - Slovenski novinski izdavač "Dnevnik" zainteresiran je za kupnju 30 posto dionica riječkog "Novog lista" i za mogućnost njegova tiskanja u svojoj tiskari u Ljubljani.

Kako u broju od četvrtka navodi poslovni dnevnik "Finance" ljubljanski je list "Dnevnik" već poslao ponudu u Rijeku, a za kupnju 30 posto dionica "Novog lista" bio bi spreman dati 5 milijuna eura.

Austrijska kuća Styria Medien AG posjeduje 25 posto dionica "Dnevnika", a većinski vlasnik je fond DZS, koji je prije nekoliko godina konkurirao za kupovinu turističke tvrtke "Sunčani Hvar".

Predsjednik "Dnevnikove" uprave i jedan od direktora DZS-a Branko Pavlin izjavio je da razmatraju mogućnost ulaska u više hrvatskih izdavačkih kuća, te da u slučaju "Novog lista" postoji i mogućnost da bi ga tiskali u Ljubljani.

(Hina) xfl yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙