FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK uvodi novi sustav članskih prava

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski autoklub (HAK) predstavioje danas novi sustav članskih prava u kojem se kao član pojavljujekorisnik usluga prilikom korištenja prava i pogodnosti koje jamči HAK,odnosno prava su sada vezana uz osobu, a ne kao dosada za vozilo,kazano je na današnjoj konferenciji za tisak HAK-a.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski autoklub (HAK) predstavio je danas novi sustav članskih prava u kojem se kao član pojavljuje korisnik usluga prilikom korištenja prava i pogodnosti koje jamči HAK, odnosno prava su sada vezana uz osobu, a ne kao dosada za vozilo, kazano je na današnjoj konferenciji za tisak HAK-a.

Glavni tajnik HAK-a Nikola Vuković rekao je da su u razvoj novog sustav članskih prava krenuli kao odgovor na konkurenciju, te radi boljeg načina pružanja usluga i poboljšanja njihove kvalitete.

Najveća je novina da će prava biti vezana uz članove, a ne uz vozilo, kao do sada, a novi bi sustav trebao zaživjeti najkasnije do početka srpnja ove godine.

Po tom će novom sustavu član imati pravo na neograničen broj usluga pomoći pri kvaru na cesti, a također će se uvođenjem dodatnog paketa usluga "HAK +" članovima omogućiti širi raspon usluga, poput troškove besplatnog smještaja u slučaju nesreće, besplatno korištenje rent-a-cara, te jedan besplatan sanitetski prijevoz do bolnice.

Također je novost da će članovi sada svoja prava ostvarivati isključivo predočenjem članske iskaznice, odnosno za ostvarivanje osnovnih prava neće više imati knjižicu s članskim kuponima. Članarina za osnovni paket ostat će ista kao što je bila i dosad, dok će za paket "HAK+" biti 250 kuna.

Vuković je izvijestio i da su danas potpisali ugovore sa Nacionalnom udrugom obiteljskih i malih hotela, tvrtkama Tifon, Pacijent i A-jedan-rent, kojima se omogućuju određeni popusti pri korištenju njihovih usluga i roba za članove HAK-a.

Vuković je kazao da bi do početka 2007. trebao proraditi HAK-ov testni centar i poligon sigurne vožnje, udaljen 30 kilometara do Zagreba, a riječ je o investiciji vrijednoj sedam milijuna eura. Također grade vozački ispitni centar u Šibeniku koji će služiti za obuku mehaničara, vrijedan pet milijuna kuna.

Među planovima HAK-a je i omogućiti helikoptersku pomoć svojim članovima, te uključivanje u kamping turizma sa stranim partnerima, gdje su osnovali tročlanu skupinu koja sada pregledava dokumentaciju za tri lokacije na Jadranu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙