FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ: ulazimo u novi saziv pulskoga gradskog vijeća

PULA, 3. svibnja 2005.(Hina) - Predsjednik pulskoga Gradskog odboraHDZ-a i nositelj liste Vlado Milić na današnjoj je konferenciji zanovinare izjavio kako ta stranka samostalno izlazi na izbore u Puli teda će najmanje četiri člana s liste ući u novi saziv Gradskogavijeća.
PULA, 3. svibnja 2005.(Hina) - Predsjednik pulskoga Gradskog odbora HDZ-a i nositelj liste Vlado Milić na današnjoj je konferenciji za novinare izjavio kako ta stranka samostalno izlazi na izbore u Puli te da će najmanje četiri člana s liste ući u novi saziv Gradskoga vijeća.

Po njegovim riječima HDZ će poslije izbora poduprijeti stranke koje podupiru stajališta i HDZ-ov program u kojemu je briga za socijalno ugrožene i umirovljenike glavna zadaća.

"Naša je stranka protiv bilo kakve rasprodaje istarskog zemljišta jer ne želimo da se Pula i cijela Istra apartmanizira i betonizira, što se dogodilo Španjolskoj", poručio je Milić i dodao kako će se zauzimati i za osnivanje zelene veletržnice i riblje veletržnice u Puli.

Četvrti na listi HDZ-a u Puli Lucijan Bastijanić kazao je kako HDZ svojim djelovanjem želi promijeniti dosadašnju gradsku birokraciju gdje su se uglavnom zapošljavale osobe koje su bile podobne gradskoj vlasti.

"U svom djelovanju u Gradskome vijeću bit ćemo konstruktivna, kvalitetna, ali oštra oporba", zaključio je Lucijan Bastijanić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙