FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena Nezavisna lista šibenskih poduzetnika

ŠIBENIK, 3. svibnja 2005. (Hina) - U Šibeniku je večeras predstavljenaNezavisna lista nositelja Damira Žaje, koju čine šibenski poduzetnici,a koja je kandidirana za šibensko Gradsko vijeće.
ŠIBENIK, 3. svibnja 2005. (Hina) - U Šibeniku je večeras predstavljena Nezavisna lista nositelja Damira Žaje, koju čine šibenski poduzetnici, a koja je kandidirana za šibensko Gradsko vijeće.

Po riječima Vladimira Kužine, drugoga s Nezavisne liste, šibenski poduzetnici već godinama rade u otežanim uvjetima i jedini razlog njihovog političkog angažmana je pokušaj skretanja pažnje javnosti na te probleme.

"Šibenik je jedan od najsiromašnijih gradova u Hrvatskoj. Istodobno plaćamo najveću spomeničku rentu, a i cijene javnih površina i gradskih prostora su među najskupljima u zemlji. Ni jedan pokušaj dijaloga s aktualnom gradskom vlašću nije uspio. Odlukama, koje su donošene zbog nečijih političkih bodova a ne radi interesa građana, dovedena je u pitanje egzistencija oko 100 šibenskih poduzetnika i preko 300 njihovih djelatnika", kazao je Kužina.

Dodao je, kako su posljednje odluke gradske vlasti o zatvaranju i ograničavanju prometa u središtu Šibenika, "kap koja je prelila čašu i natjerala poduzetnike da reagiraju, jer izravno utječe na njihov posao".

"Tražimo da grad bude partner i servis građanima, te da sudjelujemo u donošenju odluka koje se tiču našeg života i rada. Želimo vratiti dostojanstvo građanima i čast poduzetnicima. Tražimo da u vođenju Šibenika konačno počne sudjelovati struka, a ne samo politika", kazao je Emilio Menđušić, osnivač Sokolarskog centra i peti na Nezavisnoj listi Damira Žaje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙