FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija Istra: Politička karta Istre nakon izbora neće biti ista

PAZIN, 3. svibnja(Hina) - Predstavnici Koalicije Istra u kojoj su HNS,HSLS, LS, HSS i Demokratski savez zelenih na današnjoj su konferencijiza novinare u Pazinu predstavili program svoje županije listeocijenivši da politička karta Istre nako novih izbora neće biti ista.
PAZIN, 3. svibnja(Hina) - Predstavnici Koalicije Istra u kojoj su HNS, HSLS, LS, HSS i Demokratski savez zelenih na današnjoj su konferenciji za novinare u Pazinu predstavili program svoje županije liste ocijenivši da politička karta Istre nako novih izbora neće biti ista.

Predsjednik istarskog HNS-a i kandidat za župana Boris Vareško tom je prigodom ustvrdio kako su lokalni izbori svojevrsno "istarsko proljeće" nakon kojeg, smatra, "politička karta Istre neće biti ista kao u prošle četiri godine".

Koalicijski partneri ujedno vjeruju kako će u Istarskoj županiji osvojiti 35 posto glasova te da se bez njih neće moći sastaviti nova vlast.

"Budemo li na vlasti, provest ćemo referendum o rasprodaji istarskog zemljišta, ali i o svim bitnim pitanjima za razvoj ove regije", poručio je Boris Vareško, dodavši kako će im glavni projekti biti razvoj ekološke poljoprivrede, sjedinjenje vodoopskrbnog sustava Istre te pročišćavanje otpadnih voda.

Ujedno, kazao je Vareško, kane riješiti pitanje organizirana gospodarenja otpadom u Istri koje treba, kako je rekao, "postati biznis, a ne trošak".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙