FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Istra ponovno privlači Britance

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Nakon petnaest godina stanke Istraza Britance ponovo postaje popularna turistička destinacija zbogodlične klime, čiste vode, pristupačnih cijena, te ne tako velikihgužvi, piše u prilogu o turizmu britanski The Independent od subote(po BBC-u).
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Nakon petnaest godina stanke Istra za Britance ponovo postaje popularna turistička destinacija zbog odlične klime, čiste vode, pristupačnih cijena, te ne tako velikih gužvi, piše u prilogu o turizmu britanski The Independent od subote (po BBC-u).

Britanski list je u subotu o Istri objavio opširan članak koji je i vodič za turiste koji namjeravaju putovati na taj hrvatski poluotok, prenosi postaja. "Istra ponovo postaje popularna turistička destinacija zbog odlične klime, čiste vode i pristupačnih cijena, kao i zbog manjih gužvi u vrhuncu turističke sezone, zbog čega je taj hrvatski poluotok mnogo ugodnije mjesto za odmor nego Dubrovnik i popularniji dalmatinski otoci", piše The Independent.

The Independent u članku podsjeća i da je Istra nekada bila vrlo popularna britanska turistička destinacija, a do nje su prije ratova na području bivše Jugoslavije moglo doletjeti sa čak 15 britanskih zračnih luka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙