FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Festivalu kazališnih amatera 14 predstava u natjecanju za nagrade

ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Na Festivalu hrvatskih kazališnihamatera što će se potkraj svibnja i sredinom lipnja održati u Visu iKarlovcu bit će izvedeno 14 predstava u konkurenciji za nagrade ičetiri predstave izvan konkurencije koje je izabrao Darko Tralić,izvijestio je organizator festivala.
ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Na Festivalu hrvatskih kazališnih amatera što će se potkraj svibnja i sredinom lipnja održati u Visu i Karlovcu bit će izvedeno 14 predstava u konkurenciji za nagrade i četiri predstave izvan konkurencije koje je izabrao Darko Tralić, izvijestio je organizator festivala.

Za 45. jubilarni festival, koji organizira Hrvatski sabor kulture pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, prijavilo se 112 predstava.

U natjecanje za nagrade od 25. do 27. svibnja na Visu izabrane su predstave iz Visa, Karlovca, Sv. Ivana Zeline, Garešnice, Kastva, Splita, "Češke besede" Ivanova Sela i Zagreba, te predstave iz Bjelovara i Karlovca izvan konkurencije.

U Karlovcu od 17. do 19. lipnja bit će prikazane predstave u konkurenciji iz Karlovca, Vinkovaca, Molva, Kotoribe, Hvara Visa i Zagreba te izvan konkurencije predstave iz Karlovca i Sv. Križa Začretja.

Predstave na Visu i Karlovcu pratit će Stručno povjerenstvo i odlučiti o nagradama za najbolju predstavu Festivala u cjelini, najbolju predstavu pučkog teatra, čuvanje baštine, najboljeg glumca i najbolju glumicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙