FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Festival hrvatskih kazališnih amatera u svibnju i lipnju na Visu i u Karlovcu

ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Festival hrvatskih kazališnihamatera, koji organizira Hrvatski sabor kulture, počinje na Visu 25.,26. i 27. svibnja, a završava u Karlovcu 17., 18. i 19. lipnja, rečenoje danas u karlovačkom Gradskom kazalištu "Zorinu domu" nakonferenciji za tisak.
ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Festival hrvatskih kazališnih amatera, koji organizira Hrvatski sabor kulture, počinje na Visu 25., 26. i 27. svibnja, a završava u Karlovcu 17., 18. i 19. lipnja, rečeno je danas u karlovačkom Gradskom kazalištu "Zorinu domu" na konferenciji za tisak.

Nakon odgledanih 69 predstava izbornik Darko Tralić odabrao je 14 predstava za službeno natjecanje i četiri izvan konkurencije za 45. festival hrvatskih kazališnih amatera.

Na Visu se festival održava u svibnju kao i prošle godine.

Ravnatelj "Zorina doma" Zvonko Iliić rekao je da se u Karlovcu nadnevak iz svibnja pomaknuo na lipanj zbog školskih i studentskih obveza, pa se očekuje da ove godine grupe neće dolaziti samo kad se izvode njihove predstave, nego da će ostati sva tri dana jer im je ponuđen besplatan smještaj u Karlovcu.

Riječ je o 130 do 150 glumaca sedam družina u službenoj konkurenciji i dvjema izvan konkurencije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙