FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 5. travnja

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 4. travnja.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 4. travnja.

ZAGREB - Predsjednici Hrvatskog sabora i Vlade upisat će se u knjigu žalosti u povodu smrti pape Ivana Pavla II. Premijer Ivo Sander u knjigu žalosti upisat će se u 9,15 sati, a predsjednik Sabora Vladimir Šeks u 11 sati (Apostolska nuncijatura, Ksaverska cesta 10/a).

ZAGREB - Sjednica saborskog Istražnog povjerenstva za utvrđivanje činjenica u vezi s zaključenim ugovorima između državnih tijela i tvrtki u vlasništvu dužnosnika na kojoj će se analizirati pristigla dokumentacija. Povjerenstvo bi trebalo utvrditi jesu li HSS-ovac Zlatko Tomčić i HNS-ovac Radimir Čačić u prošlom mandatu zlouporabili položaje predsjednika Sabora i ministra graditeljstva (zgrada Hrvatskog sabora, Trg sv. Marka 6, dv. "Ivan Mažuranić" u 10 sati).

ZAGREB - Klub zastupnika HSLS-a i DC-a održat će konferenciju za novinare (zgrada Hrvatskog sabora, , Trg sv. Marka 6, dv. "Ivan Kukuljević" u 9,30 sati).

SPLIT - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Sveučilišni računalni centar predstavit će nove računalno-komunikacijske infrastrukture u sklopu Projekta ustroja lokalnih računalnih mreža studentskih domova (StuDOM). Konferencija će se putem video-veze održati još u Rijeci i Zagrebu, a na središnjem događaju u Splitu sudjelovat će ministar znanosti Dragan Primorac (Studentski dom u 11 sati).

KARLOVAC - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će Savjetovalište za djecu, mladež, brak i obitelj (Ivana Meštrovića 10 u 13 sati).

ZAGREB - Sjednica zagrebačke Gradske skupštine (Ćirilometodska 5 u 10 sati).

Dežurni urednici na Desku:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Vesna Krbot Nejašmić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4080 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙