FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIPnet od danas nudi uslugu video poziva

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Telekom tvrtka VIPnet od danas nahrvatskom tržištu nudi uslugu video poziv preko mobilnih telefona, kaosvoju drugu UMTS ili uslugu treće generacije mobilne telefonije,izvijestili su iz te tvrtke.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Telekom tvrtka VIPnet od danas na hrvatskom tržištu nudi uslugu video poziv preko mobilnih telefona, kao svoju drugu UMTS ili uslugu treće generacije mobilne telefonije, izvijestili su iz te tvrtke.

Video poziv omogućava da se osobe koje razgovaraju mobilnim telefonima međusobno i vide, a za to je, kako navode, potrebno imati UMTS mobilni telefon te biti na području pokrivenom UMTS mrežom.

Ta je usluga dostupna svim VIP pretplatnicima (VIP.smart), a iz VIPneta napominju da će u promotivnom periodu (od 1. travnja do 1. srpnja ove godine) biti besplatna.

Osim toga pripremili su i novu, posebnu ponudu "UMTS 1000 tarifa".

Dodaju i da su njihovim UMTS signalom od danas, uz četiri grada Zagreb, Split, Rijeka i Osijek, pokriven i dio Karlovca, a da će od idućeg tjedna u to biti uključen i dio grada Dubrovnika.

Osim u Hrvatskoj usluga video poziva dostupna je i u mrežama mobilnih operatera Mobitel (Slovenija), Mobilkom (Austrija), Vodafone D2 (Njemačka) i Vodafone Omnitel (Italija).

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙