FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZABA-ina peta tranša INtegre od 15 milijuna eura

ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka banka (ZABA) plasirat će2. svibnja na tržište novu, petu tranšu posebnog ulagačkog proizvoda -Integra, u iznosu od 15 milijuna eura i rokom od četiri godine,najavili su danas iz te banke.
ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka banka (ZABA) plasirat će 2. svibnja na tržište novu, petu tranšu posebnog ulagačkog proizvoda - Integra, u iznosu od 15 milijuna eura i rokom od četiri godine, najavili su danas iz te banke.

Građani su kroz posljednje četiri tranše, svaki put prije roka, upisali ukupno 50 milijuna eura i 10 milijuna američkih dolara, naglašavaju iz ZABA-e.

Peta tranša Integra uloga, koja se može upisati do 31. svibnja, pruža mogućnost ostvarenja prosječnog prinosa investicijskih fondova Zagrebačke banke, ali za razliku od prijašnjih tranši, u izračunu prosječnog prinosa srazmjerno njihovom udjelu sudjeluju čak tri fonda - ZB trend (60 posto), ZB global (30 posto) i ZB euroaktiv (10 posto), pri čemu se jamči najmanji prinos od 0,25 posto uz efektivnu kamatnu stopu od 0,06 posto godišnje.

Kod ulaganja u Integru klijent ne plaća naknadu, niti pri ulaganju niti pri isplati Integra uloga.

Iz Zagrebačke banke ističu kako štednja građana kontinuirano raste te je na kraju ožujka iznosila 3,58 milijardi eura, kao i da je ukupna imovina ZB Investa, koja upravlja investicijskim fondovima, u ožujku iznosila 2,18 milijarde kuna, od kojih građani drže čak dvije trećine - odnosno 1,2 milijarde kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙