FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Erste bank: u Zagrebu investitorska konferencija

ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - U organizaciji Erste Bank iz Beča itvrtke Erste vrijednosni papiri danas se u Zagrebu održava prvaInvestitorska konferencija hrvatskog tržišta kapitala, čiji je ciljizravno upoznavanje inozemnih ulagača s najperspektivnijim domaćimkompanijama koje kotiraju na financijskom tržištu te prezentiranjeosnovnih uvjeta za investitore u Hrvatskoj.
ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - U organizaciji Erste Bank iz Beča i tvrtke Erste vrijednosni papiri danas se u Zagrebu održava prva Investitorska konferencija hrvatskog tržišta kapitala, čiji je cilj izravno upoznavanje inozemnih ulagača s najperspektivnijim domaćim kompanijama koje kotiraju na financijskom tržištu te prezentiranje osnovnih uvjeta za investitore u Hrvatskoj.

Kako su izvijestili iz Erste & Steiermaerkische banke, slični događaji redovni su dio aktivnosti na svim razvijenijim tržištima kapitala kroz koje se predstavlja korporativni sektor i uvjeti za investitore na tržištu, a Erste Bank ih organizira i u drugim zemljama u kojima je prisutna.

Osim zajedničke panel diskusije na temu gospodarskog i političkog razvoja Hrvatske te okruženja za investitore, tijekom dana će se održati 30-ak organiziranih i odvojenih, zasebnih sastanaka između investitora s jedne strane te predstavnika kompanija s druge strane.

Konferencija je organizirana na način da su predstavnici inozemnih investitora, odnosno predstavnici zainteresiranih domaćih kompanija, mogli ranije prijaviti organizatoru svoj interes za odvojenim sastancima s pojedinim sudionikom konferencije za obavljanje poslovnih razgovora.

U razgovorima s hrvatskim kompanijama, među kojima je i šest vodećih tvrtki prema razini korporacijskog upravljanja i razini komuniciranja s ulagačima - Pliva, Podravka, Ericsson Nikola Tesla, Croatia osiguranje, Istraturist te Riviera holding, sudjeluje dvadesetak predstavnika investicijskih banaka, fondova i investitora s područja srednje Europe, Skandinavije, Baltika te Velike Britanije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙