FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA I MOL postaju strateški partneri Energopetrola

BUDIMPEŠTA, , 27. travnja 2005. (Hina) - Povjerenstvo Federacije BiH zaizbor strateškog partnera za privatizaciju najvećebosansko-hercegovačke naftne tvrtke Energopetrola, danas je odlučiloda je najbolja zajednička ponuda za privatizaciju Energopetrola stiglaod hrvatske INA-e i mađarskog MOL-a, te se s njima nastavljajuekskluzivni pregovori, izjavio je večeras u Budimpešti direktor zaeksterne komunikacije MOL-a Sandor Kantor.
BUDIMPEŠTA, , 27. travnja 2005. (Hina) - Povjerenstvo Federacije BiH za izbor strateškog partnera za privatizaciju najveće bosansko-hercegovačke naftne tvrtke Energopetrola, danas je odlučilo da je najbolja zajednička ponuda za privatizaciju Energopetrola stigla od hrvatske INA-e i mađarskog MOL-a, te se s njima nastavljaju ekskluzivni pregovori, izjavio je večeras u Budimpešti direktor za eksterne komunikacije MOL-a Sandor Kantor.

Povjerenstvo će predložiti Vladi Federacije BiH da prihvati ponudu INA-e i MOL-a, dodao je.

Na takvu odluku utjecala je činjenica da su INA i MOL prihvatili sve uvjete Vlade Federacije BiH o preuzimanju dugova i zadržavanju svih radnika Energopetrola.

Također INA i MOL ponudili su i najveće ulaganje u Energopetrol, koje iznosi 150 milijuna konvertibilnih maraka.

Odluka Povjerenstva sutra bi trebala biti na dnevnom redu sjednice Vlade Federacije BiH, doznaje se u MOL-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙