FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječji festival u Šibeniku obasut inozemnim prijavama

ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićprimio je danas izaslanstvo Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku,koje ga je izviejstilo da je Festival ove godine obasut inozemnimprijavama, tako da je do sada pristiglo više od 120 ponuda stranihprograma, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika.
ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, koje ga je izviejstilo da je Festival ove godine obasut inozemnim prijavama, tako da je do sada pristiglo više od 120 ponuda stranih programa, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika.

U programu ovogodišnjeg 45. po redu Festivala, uključena su i djeca s posebnim potrebama, koja će nastupati na Festivalu, a za njih će biti priređene i radionice koje će voditi stručnjaci iz Italije.

Gradonačelnica i predsjednica Festivalskog vijeća Nedjeljka Klarić Predsjednika je informirala i o ostalim kulturnim aktivnostima u Šibeniku: od završetka radova na opremanju nove gradske biblioteke, preko arheoloških istraživanja na Poljani do planova koje grad ima s tvrđavom sv. Nikole.

U izaslanstvu su bili i Tomislav Ninić, dogradonačelnik grada Šibenika, Jasenka Ramljak, voditeljica Međunarodnog dječjeg festivala, Dragan Zlatović, ravnatelj Šibenskog kazališta, te festivalski savjetnici Ante Pulić i Josip Bakula.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙