FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan Ugovor o socijalnom osiguranju između Hrvatske i Danske

KOPENHAGEN, 21. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski ministar zdravstva isocijalne skrbi Neven Ljubičić i danska ministrica za socijalnapitanja i ravnopravnost spolova Eva Kjer Hansen potpisali su učetvrtak u Kopenhagenu Ugovor o socijalnom osiguranju izmeđuKraljevine Danske i Republike Hrvatske, priopćeno je iz hrvatskogveleposlanstva u Danskoj.
KOPENHAGEN, 21. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić i danska ministrica za socijalna pitanja i ravnopravnost spolova Eva Kjer Hansen potpisali su u četvrtak u Kopenhagenu Ugovor o socijalnom osiguranju između Kraljevine Danske i Republike Hrvatske, priopćeno je iz hrvatskog veleposlanstva u Danskoj.

Danska ministrica pritom je istaknula punu potporu članstvu Hrvatske u Europskoj Uniji.

Tijekom boravka u Kopenhagenu, ministar Ljubičić susreo se i s regionalnim direktorom Svjetske zdravstvene organizacije za Europu Marcom Danzonom, kojega je upoznao s trenutnim aktivnostima koje provodi Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi.

Danzon je podupro sve poteze Hrvatske na području zdravstva i obećao konkretnu suradnju u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji u provedbi tih aktivnosti, stoji u priopćenju hrvatskog veleposlanstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙