FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovska vlada ne želi političke razgovore s Beogradom

PRIŠTINA,26. travnja 2005.(Hina) - Kosovska vlada je sa sjednice uutorak priopćila da sa službenim Beogradom neće biti nikakvihpolitičkih razgovora jer nije postignut uspjeh u razgovorima otehničkim pitanjima.
PRIŠTINA,26. travnja 2005.(Hina) - Kosovska vlada je sa sjednice u utorak priopćila da sa službenim Beogradom neće biti nikakvih političkih razgovora jer nije postignut uspjeh u razgovorima o tehničkim pitanjima.

Vladin glasnogovornik Daut Dauti izjavio je novinarima da, bez obzira na međunarodne pritiske, kosovski premijer Bajram Kosumi neće prihvatiti razgovar sa srbijanskim dužnosnicima o političkim pitanjima.

"Srpska strana, odnosno Beograd treba prvo pokazati ozbiljnost u ispunjavanju nekih obveze, a potom bi se moglo razgovarati o susretima na međunarodnoj razini. Ne isključuje se mogućnost da će takvih susreta biti uz međunarodno posredovanje ali ne na način kako je to predložio predsjednik Srbije Boris Tadić koji je pozvao na razgovor predsjednika i premijera Kosova", rekao je Dauti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙