FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo dvodnevni seminar o sistemima kontrole naoružanja u jugoistočnoj Europi

ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - U vojarni "Vitez Damir Martić" uRakitju danas je počeo dvodnevni seminar RACVIAC-a (Regionalnogsredišta za pomoć u provedbi međunarodnih ugovora o kontrolinaoružanja) pod nazivom "Sistemi kontrole naoružanja u jugoistočnojEuropi - instrument jačanja sigurnosti i približavanja EU".
ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - U vojarni "Vitez Damir Martić" u Rakitju danas je počeo dvodnevni seminar RACVIAC-a (Regionalnog središta za pomoć u provedbi međunarodnih ugovora o kontroli naoružanja) pod nazivom "Sistemi kontrole naoružanja u jugoistočnoj Europi - instrument jačanja sigurnosti i približavanja EU".

Na seminaru sudjeluju predstavnici ministarstava vanjskih poslova i obrane jugoistočne Europe te predstavnici međunarodnih organizacija.

Cilj seminara je raspraviti o značaju ugovora iz područja Kontrole naoružanja u jugoistočnoj Europi kao dodatnim instrumentima integracije jugoistočne Europe u cijelu Europu, te raspraviti o značaju tog ugovora u pogledu povećanja transparentnosti i unapređivanja razine stabilnosti i sigurnosti u cijeloj Europi.

Cilj seminara je i definirati važnost i djelovanje medija na povećanju informiranja javnosti o sigurnosnoj politici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙