FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Došao s robije i pijan pretukao oca

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija traga za28-godišnjakom koji je, nekoliko sati nakon puštanja s dvogodišnjerobije, pivskom bocom i drvenim čekićem za meso pijan pretukao51-godišnjeg oca.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija traga za 28-godišnjakom koji je, nekoliko sati nakon puštanja s dvogodišnje robije, pivskom bocom i drvenim čekićem za meso pijan pretukao 51-godišnjeg oca.

Policija je danas izvijestila da je 28-godišnjak, jučer pušten iz zatvora u kojemu je odslužio dvije godine zbog "imovinskih kaznenih djela", oko 19,30 sati došao pijan u stan u Primorskoj ulici. Otac mu je navodno prigovorio na pijanstvu, nakon čega je došlo do svađe koja je završila brutalnim napadom sina na oca. Bivši zatvorenik je, naime, pivskom bocom udario oca u lijevu nogu, a potom drvenim čekićem za meso u lijevu stranu lica i više puta po tijelu. Na kraju je krhotinom razbijene boce ocu ozlijedio i lijevo stopalo.

Ranjeni 51-godišnjak u jednom se trenutku uspio istrgnuti i pobjeći u sobu u kojoj se zaključao. Susjedi su čuli buku i galamu i obavijestili policiju koja u stanu nije pronašla 28-godišnjeg zlostavljača. Njegov je otac s prijelomom desne potkoljenice, modricama na licu, oguljenim koljenima i ranom na stopali prevezen u Opću bolnicu Sveti Duh, gdje je zadržan na liječenju.

Policija nije otkrila identitet 28-godišnjaka za kojim traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙