FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CARNetova E-learning akademija

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačkamreža CARNet pozvala je sve zainteresirane da se prijave za E-learningakademiju, koja će omogućiti stjecanje znanja kroz različite oblikekorištenja infomacijsko-komunikacijskih tehnologija.
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet pozvala je sve zainteresirane da se prijave za E-learning akademiju, koja će omogućiti stjecanje znanja kroz različite oblike korištenja infomacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Ta će akademija, u organizaciji CARNeta i hrvatskih sveučilišta, započeti u listopadu ove godine. Nastava će se održavati putem videokonferencijskog sustava, na svim hrvatskim sveučilištima, kroz visok stupanj interakcije studenata i predavača.

Stjecanje znanja omogućuje se učenjem na daljinu, putem Interneta, a u organizaciji CARNeta održat će se za polaznike i besplatne e-learning radionice i on-line obrazovni programi.

U sklopu E-learning akademije izvodit će se tri programa (E-learning managment, E-learning Tuotoring i E-learning Cuurse Desing) namijenjena menadžmentu, profesorima, nastavnicima i dr.

Program CARNetove akademije podržao je i Rektorski zbor na svojoj sjednici održanoj u Osijeku, tako da će hrvatska sveučilišta i CARNet aktivno krenuti u implementaciju E-learning akademije.

Program te akademije već se primjenjuje u mnogim europskim zemljama, a jedan ciklus predavanja već je održan u Hrvatskoj.

U CARNet-u su započeli i s izradom WEB stranica za slijepe i slabovidne osobe, čime će CARNet biti prva institucija u Hrvatskoj koja će imati WEB stranice prilagođene slijepim i slabovidnim osobama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙