FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 23. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 12,30 sati
ZAGREB, 23. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati

ZAGREB - Zajednica udruga civilnih stradalnika Domovinskog rata održala je danas svoj redoviti izvještajni sabor, a predsjednica Zajednice udruga Julijana Rosandić, izvijestila je o djelovanju udruge u prošlo godini, zaključivši kako je Zajednica većinom odradila svoj plan aktivnosti. Posebno je istaknula program obilježavanja sjećanja na 306 poginule djece u Domovinskom ratu, lani u Slavonskom Brodu. Inače ova udruga okuplja u 11 osnovnih županijskih organizacija oko tri tisuće članova.

ZAGREB - Poreznici su do sada obradili nešto više od petine godišnjih prijava poreza na dohodak - od ukupno zaprimljenih 869.760 poreznih prijava, do sada je obrađeno njih 188.481, ili 21,7 posto, pokazuju podatci Ministarstva financija. Prva rješenja na temelju podnijetih poreznih prijava za 2004. krenula su sredinom ovog mjeseca, što je nešto ranije nego prošle godine, kada su prva rješenja poreznici počeli slati krajem travnja. U resornom Ministarstvu očekuju da će se građanima ove godine temeljem godišnjih prijava poreza na dohodak isplatiti oko 1,2 do 1,3 milijarde kuna, što je otprilike na razini prošle godine.

ZAGREB - U pet prometnih nesreća koje su se od sinoć dogodile na zagrebačkom području poginule su dvije osobe, četiri su teško, a devet ih je lakše ozlijeđeno, doznaje se u zagrebačkoj policiji. U sudaru dva osobna automobila sinoć oko 21 sat u Sesvetama poginuo je 19-godišnji Dragan Brekalo. Noćas pola sata za ponoći na 12. kilometru autoceste Karlovac-Zagreb, u kombiju koji je iz neutvrđenog razloga sletio s ceste, poginuo je 49-godišnji Zdravko Marković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙