FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dani hrvatske knjige - čestitka ministra Biškupića

ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - U povodu 22. travnja Dana hrvatskeknjige i Svjetskog dana knjige i autorskih prava, koji se obilježava23. travnja, ministar kulture Republike Hrvatske Božo Biškupić poslaoje danas čestitku svim knjižnicama u Hrvatskoj te svima onima kojisudjeluju u stvaranju pisane riječi, priopćeno je iz kabinetaministra.
ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - U povodu 22. travnja Dana hrvatske knjige i Svjetskog dana knjige i autorskih prava, koji se obilježava 23. travnja, ministar kulture Republike Hrvatske Božo Biškupić poslao je danas čestitku svim knjižnicama u Hrvatskoj te svima onima koji sudjeluju u stvaranju pisane riječi, priopćeno je iz kabineta ministra.

"Kreatorima riječi, prenositeljima misli zapisanih u knjigama, piscima, izdavačima, zaposlenicima knjižnica i svim poklonicima književne riječi upućujem čestitke u povodu Dana hrvatske knjige i Svjetskog dana knjige i autorskih prava.

Knjiga je oduvijek bila dragocjeni instrument za prenošenje poruka, svjedočanstvo povijesnih događaja, dio kulture nekog naroda. Svima vama koji na bilo koji način sudjelujete u njezinu stvaranju ili čuvanju upućujem čestitke i vjerujem da će upravo knjiga i dalje biti poveznica kulturnih meridijana među ljudima svijeta", stoji u čestitku ministra Biškupića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙