FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: otvoren "Susret poduzetnika i mladih stručnjaka"

PULA,21. travnja 2005.(Hina) - Državna tajnica za poduzetništvo TajanaKesić Šapić danas je u Puli otvorila treći "Susret poduzetnika imladih stručnjaka" kojemu je cilj omogućiti mladima da iskažu vlastitukreativnost, inovativnost i pronicljivost, a poduzetnicima pružitiuvid u djelatnost mladih.
PULA,21. travnja 2005.(Hina) - Državna tajnica za poduzetništvo Tajana Kesić Šapić danas je u Puli otvorila treći "Susret poduzetnika i mladih stručnjaka" kojemu je cilj omogućiti mladima da iskažu vlastitu kreativnost, inovativnost i pronicljivost, a poduzetnicima pružiti uvid u djelatnost mladih.

Upravo iz tog razloga tijekom dvodnevnog susreta, koji se održava u organizaciji Udruge za poticanje zapošljavanja i stručno usavršavanje mladih "ZUM", održat će se više tribina, okruglih stolova i prezentacije kojima je cilj približiti poslovni svijet mladima, ali ga u isto vrijeme obogatiti njihovim idejama.

"Susret mladih i poduzetnika iznimno je značajan projekt kojim se uistinu promovira poduzetništvo, samozapošljavanje te potiče visokoobrazovane ljude da nakon završenog fakulteta ostanu u Hrvatskoj i svojim znanjem pomognu razvoju hrvatskog gospodarstva na način ili da sami pokrenu posao ili da se zaposle u nekim od postojećih tvrtaka", istaknula je Tajana Kesić Šapić. Dodala je kako se takvim i sličnim manifestacijama pobuđuje poduzetnički duh među mladim i obrazovanim ljudima koji se mogu upoznati s procesom stvaranja i vrednovanja novih poslovnih mogućnosti.

Po njezinim riječima, mladima se takvim susretima omogućava dodatna edukacija, vlastita afirmacija i mogućnost zapošljavanja dok se poslovnim subjektima nudi javna prezentacija i mogućnost profiliranja budućih potencijala.

U sklopu dvodnevnog susreta održat će se okrugli stolovi na temu "Odgovornost u politici", "Odgovornost medija", i "Društvena odgovornost u gospodarstvu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙