FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Teška prometna nesreća na dionici Kupjak-Ravna Gora

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće naautocesti A6 Rijeka-Zagreb, na dionici Kupjak-Ravna Gora, vozila seprivremeno preusmjeravaju na staru cestu preko Delnica, izvijestio jeu 10 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na dionici Kupjak-Ravna Gora, vozila se privremeno preusmjeravaju na staru cestu preko Delnica, izvijestio je u 10 sati Hrvatski auto-klub.

Promet je srednje do jake gustoće na većini cesta.

Mjestimice su mokre ceste u Istri, Gorskom kotaru, Dalmaciji i na području Kvarnera.

Na dionicama autoceste A6 Rijeka-Zagreb, čvor Čavle-Oštrovica i od vijadukta Melnik do tunela Tuhobić, magla mjestimice smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara, isto kao i na cestama u Istri.

Zabrana vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama, bit će na snazi danas, od 15 do 23 sata. Zabrana će vrijediti i na Uskrsni ponedjeljak, 28. ožujka, od 14 do 23 sata.

Pojačan je izlaz teretnih i osobnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo gdje osobna vozila čekaju oko 20 minuta na prijelaz, te ulaz u Hrvatsku teretnih vozila na Macelju.

Ulaz osobnih vozila u Hrvatsku pojačan je na Macelju i na Bregani gdje je kolona oko 4 kilometra.

Povremeno je pojačan promet na prijelazima u Istri i Posavini.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙