FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikalci s Đapićem o predstavci radnika Sljemena

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Glavni sindikalni povjerenik tvrtkeSljeme u stečaju Branko Mišković i regionalni povjerenik Sindikatapoljoprivrede Ivica Rogić razgovarali su danas u Hrvatskom saboru spredsjednikom Odbora za predstavke i pritužbe Antom Đapićem opredstavnici kojom radnici tražili pomoć tog odbora.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Glavni sindikalni povjerenik tvrtke Sljeme u stečaju Branko Mišković i regionalni povjerenik Sindikata poljoprivrede Ivica Rogić razgovarali su danas u Hrvatskom saboru s predsjednikom Odbora za predstavke i pritužbe Antom Đapićem o predstavnici kojom radnici tražili pomoć tog odbora.

Đapić im je obećao, nakon konzultacija s glavnim državnim odvjetnikom Mladen Bajićem, da će 17. svibnja sazvati sjednicu odbora na koju će pozvati sve zainteresirane strane kako bi se raspravila situacija u Sljemenu, priopćeno je iz sindikata.

Bit će pozvani predstavnici Hrvatskog fonda za privatizaciju, ministarstava poljoprivrede i pravosuđa, Vladinog Ureda za socijalno partnerstvo, vlasnik i Uprava Sljemena te predstavnici radnika.

Sindikalni povjerenici ustvrdili su da je Finagra, većinski vlasnik Sljemena, postala vlasnikom tvrtke nezakonito, što je potvrdila Državna revizija, da je 3,5 godine izvlačila kapital iz Sljemena te da tri mjeseca nije isplatila plaće radnicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙