FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: umirovljenici samostalno na izbore

ŠIBENIK, 20. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska stranka umirovljenika(HSU) na lokalne izbore u Šibensko-kninskoj županiji izlazi s četirisamostalne liste - za Županijsku skupštinu, gradska vijeća Šibenika iVodica, te za Općinsko vijeće Primoštena.
ŠIBENIK, 20. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) na lokalne izbore u Šibensko-kninskoj županiji izlazi s četiri samostalne liste - za Županijsku skupštinu, gradska vijeća Šibenika i Vodica, te za Općinsko vijeće Primoštena.

Nositelj liste HSU-a za šibensko Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu, Mirko Radak, rekao je na tiskovnoj konferenciji kako vjeruje da će "upravo umirovljenici biti prevaga u formiranju gradske i županijske vlasti".

Predstavljajući izborne liste HSU-a, napomenuo je da su na njima "ljudi koji se ni u kojem pogledu nisu kompromitirali, te su obiteljski i materijalno potpuno sređeni".

Iz izbornog programa stranke Radak je izdvojio osiguranje besplatnog javnog prijevoza za sve umirovljenike starije od 65 godina.

Naglasio je također kako "HSU neće dopustiti da se o sudbini umirovljenika bilo gdje odlučuje bez njihovih predstavnika".

U dosadašnjem sazivu Gradskog vijeća Šibenika HSU ima dva vijećnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙