FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mještanin Strošinaca poginuo u minskom polju

STROŠINCI,20. travnja 2005.(Hina) - U minskom polju uzhrvatsko-srpskocrnogorsku državnu granicu, u blizini mjesta Strošinacana županjskom području, jutros je, skupljajući puževe, oko 10 satipoginuo 81-godišnji mještanin Strošinaca Stjepan Novoselac, potvrdilaje Policijska uprava vukovarsko-srijemska.
STROŠINCI,20. travnja 2005.(Hina) - U minskom polju uz hrvatsko-srpskocrnogorsku državnu granicu, u blizini mjesta Strošinaca na županjskom području, jutros je, skupljajući puževe, oko 10 sati poginuo 81-godišnji mještanin Strošinaca Stjepan Novoselac, potvrdila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Novoselac je poginuo nagazivši na minu u kanalu Lozica koji je označen kao minirano područje i granična je crta između Republike Hrvatske i Srbije i Crne Gore na strošinačkom području, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Miroslav Janić.

U skupljanju puževa Stjepan Novoselac bio je zajedno sa suprugom no ona nije ozlijeđena.

Glasnogovornik Janić izvijestio je kako je u tijeku razminiranje područja kanala Lozica kako bi se izvuklo tijelo poginulog Stjepana Novoselca koji je ove godine druga žrtva stradala od mina u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙