FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

British Airways uveo zrakoplovnu liniju London - Split

SPLIT,, 27. ožujka 2005. (Hina) - Nacionalna britanska avio kompanijaBritish Airways uvela je tri puta na tjedan zrakoplovnu liniju London- Split, a njezin prvi zrakoplov sletio je danas poslije podne usplitsku zračnu luku sa 153 putnika.
SPLIT,, 27. ožujka 2005. (Hina) - Nacionalna britanska avio kompanija British Airways uvela je tri puta na tjedan zrakoplovnu liniju London - Split, a njezin prvi zrakoplov sletio je danas poslije podne u splitsku zračnu luku sa 153 putnika.

Generalni direktor British Airwaysa za jugoistočnu Europu Cristian Fornaschon, koji je tim zrakoplovom stigao u službeni posjet Hrvatskoj, rekao je novinarima da British Airways nastavlja graditi svoju poziciju na hrvatskom turističkom tržištu, jer na njega dolazi sve više Britanaca. Dodao je da je ukupan mjesečni kapacitet kompanije prema Hrvatskoj dosegao 5600 dolazaka, a kako je rekao, s obzirom na povećano zanimanje britanskih gostiju za Hrvatsku, očekuje se u ovoj sezoni porast dolazaka.

Direktorica British Airwaysa za Hrvatsku Mirjana Dostal je istaknula da je danas njihov zrakoplov sletio i u Dubrovnik, a veza sa Splitom je "pravi magnet" za britanske turiste, koji žele uživati u čarima hrvatske jadranske obale. Dodala je, kako ovogodišnji dodatni kapaciteti British Airwaysa pokazuju njihovu čvrstu potporu hrvatskom turizmu. London će biti povezan sa Splitom tri puta na tjedan, dok će Dubrovnik imati svakodnevnu vezu na liniji London - Dubrovnik, a ne tri puta na tjedan kao prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙