FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj UBIUDR-a za najbolju knjigu iz hrvatskog Domovinskog rata

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Udruga branitelja, invalida iudovica domovinskog rata Podravke (UBIUDR) raspisala je natječaj,šesti po redu, za Književno-publicističku nagradu "Bili smo prvi kadje trebalo" za najbolju knjigu na temu iz Domovinskog rata.
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Udruga branitelja, invalida i udovica domovinskog rata Podravke (UBIUDR) raspisala je natječaj, šesti po redu, za Književno-publicističku nagradu "Bili smo prvi kad je trebalo" za najbolju knjigu na temu iz Domovinskog rata.

Za natječaj je potrebno poslati tri primjerka knjige do 1. listopada ove godine na adresu Udruge branitelja Podravke (za natječaj), 48 000 Koprivnica, A. Starčevića 32, priopćeno je danas iz te udruge.

Za nagradu se mogu natjecati autori iz Hrvatske, koji su svoje književno ili publicističko djelo - zbirku pjesama, roman, putopis, zbirku pripovjedaka, novela, knjigu ratnih fotografija ili slično objavili u razdoblju od 1. listopada 2004 do 1. listopada ove godine.

Nagrada autoru najbolje knjige prema ocjeni prosudbenog suda pripast će prigodna plaketa i skulptura, a nagrade će se dodijeliti početkom studenoga u Zagrebu.

Organizator će ove godine posebno nagraditi i jednu hrvatsku nakladničku kuću, koja se istaknula objavljivanjem knjiga iz Domovinskog rata, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙