FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: Osude ubojstva Envera Haradinaja

PRIŠTINA,15. travnja 2005(Hina) - Visoki dužnosnici Misije UN-a naKosovu (UNMIK-a) i KFOR-a najoštrije su u petak poslijepodne osudiliubojstvo Envera Haradinaja, brata bivšeg kosovskog premijera RamushaHaradinaja, koji je preminuo od posljedica ranjavanja nakon oružanognapada u blizini Peći, na zapadu Kosova.
PRIŠTINA,15. travnja 2005(Hina) - Visoki dužnosnici Misije UN-a na Kosovu (UNMIK-a) i KFOR-a najoštrije su u petak poslijepodne osudili ubojstvo Envera Haradinaja, brata bivšeg kosovskog premijera Ramusha Haradinaja, koji je preminuo od posljedica ranjavanja nakon oružanog napada u blizini Peći, na zapadu Kosova.

Međunarodni dužnosnici na Kosovu pozvali su građane da pokažu suzdržanost i pomognu policiji u naporima na rasvjetljavanju ovoga zločina i hvatanju počinitelja.

Ubojstvo Haradinaja, bivšeg pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova i ratnog vojnog invalida, osudio je i predsjednik Kosova Ibrahim Rugova, kao i glavni stožer Kosovskog zaštitnog korpusa i sve albanske političke stranke na Kosovu.

Alijansa za budućnost Kosova, čiji je čelnik bivši kosovski premijer Ramush Haradinaj, drži da je ovaj atentat politički motiviran.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙