FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena zgrada laboratorija riječke Medicinske škole

RIJEKA,15. travnja 2005. (Hina) - U krugu Kliničkog bolničkog centra uRijeci danas je svečano obilježen dovršetak dogradnje, obnove iopremanja zgrade laboratorija Medicinske škole u Rijeci.
RIJEKA,15. travnja 2005. (Hina) - U krugu Kliničkog bolničkog centra u Rijeci danas je svečano obilježen dovršetak dogradnje, obnove i opremanja zgrade laboratorija Medicinske škole u Rijeci.

To je prvi kapitalni projekt ulaganja u srednjem školstvu koji je Primorsko-goranska županija provela nakon početka decentralizacije školstva i prvi objekt namijenjen srednjoškolskom obrazovanju, osim zgrade Tekstilne i trgovačke škole, izgrađen u Rijeci nakon Drugoga svjetskog rata.

U novu zgradu s 800 četvornih metara, u kojoj su četiri nova laboratorija, dva nova kabineta, garderobe i sanitarni čvor, uloženo je pet milijuna kuna, od toga je Županija u dvije godine uložila 3,4 milijuna kuna decentralizirana novca i 1,6 milijuna kuna iz svoje proračunske stavke namijenjene javnim ulaganjima.

Ravnatelj Medicinske škole u Rijeci Radovan Šoljaga najavio je za sljedeću školsku godinu obrazovanje učenika u praksi u suradnji s opatijskom "Thallasotherapijom" i tamošnjim hotelima za rad u "welness-centrima".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙