FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za cresku infrastrukturu 4,3 milijuna kuna

RIJEKA, 14. travnja 2005. (Hina) - Pomoćnik ministra mora, turizma,prometa i razvitka za otoke Josip Borić i gradonačelnik Cresa GaetanoNegovetić potpisali su danas pet ugovora o financiranju otočneinfrastrukture, vrijednih ukupno 4,3 milijuna kuna.
RIJEKA, 14. travnja 2005. (Hina) - Pomoćnik ministra mora, turizma, prometa i razvitka za otoke Josip Borić i gradonačelnik Cresa Gaetano Negovetić potpisali su danas pet ugovora o financiranju otočne infrastrukture, vrijednih ukupno 4,3 milijuna kuna.

Po riječima gradonačelnika Negovetića, na osnovi ugovora Ministarstvo će za nastavak izgradnje kanalizacije u Martinšćici izdvojiti 1,6 milijuna kuna, a za izgradnju šetnice u uvali Dražica 1,5 milijuna kuna.

Za izgradnju lučice Grabar Ministarstvo će osigurati 400.000 kuna, za izgradnju creskih nerazvrstanih cesta 500.000 kuna, a za nabavku vatrogasnog vozila 300.000 kuna.

Novac za infrastrukturu na otoku Cresu Ministarstvo izdvaja na osnovi Programa usmjeravanja i rasporeda sredstava za otočni razvoj u 2005.

Nakon potpisivanja ugovora, potpisnici su obišli gradilišta na kojima radove financira lokalna samouprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙