FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SCG: Zbog nedolaska odvjetnika nastavak suđenja u svibnju

BEOGRAD,14. travnja(Hina) - Zbog nedolaska dvojice odvjetnika optuženihza ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića, u Specijalnom suduza borbu protiv organiziranog kriminala u Beogradu nije u četvrtaknastavljeno svjedočenje Vladimira Popovića, bivšeg šefa Ureda zakomunikacije srbijanske Vlade, a nastavak suđenja zakazan je za 16.svibnja.
BEOGRAD,14. travnja(Hina) - Zbog nedolaska dvojice odvjetnika optuženih za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića, u Specijalnom sudu za borbu protiv organiziranog kriminala u Beogradu nije u četvrtak nastavljeno svjedočenje Vladimira Popovića, bivšeg šefa Ureda za komunikacije srbijanske Vlade, a nastavak suđenja zakazan je za 16. svibnja.

Vladimir Popović je, svjedočeći u srijedu, optužio vlast da štiti ubojice premijera, jer službeni Beograd nije navodno ništa poduzeo u nalaženju jednog od optuženih za atentat, Vladimira Milisavljevića, koji je prije dva mjeseca lociran u Beču, o čemu su obaviještene Služba za informacije i dokumentaciju Ministarstva vanjskih poslova SCG, MUP Srbije, kao i predsjednik Srbije Boris Tadić prilikom svog službenog posjeta Beču početkom ožujka ove godine.

Za ubojstvo premijera Đinđića, osim prvooptuženog Milorada Ulemeka Legije, bivšeg zapovjednika Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije, optuženo je još 12 osoba, bivših pripadnika te postrojbe i članova kriminalnog "zemunskog klana". U bijegu je još sedam optuženih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙