FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVPEI nema službenih informacija o trojici vozača u Iraku

ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova ieuropskih integracija RH priopćilo je u srijedu da i dalje nemanikakvih službenih informacija o identitetu ili državljanstvu trojicevozača hrvatskih kamiona navodno uhićenih u Iraku.
ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija RH priopćilo je u srijedu da i dalje nema nikakvih službenih informacija o identitetu ili državljanstvu trojice vozača hrvatskih kamiona navodno uhićenih u Iraku.

O slučaju trojice vozača Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija izvijestio je Marijan Benelli, predsjednik Udruge hrvatskih cestovnih prijevoznika.

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija diplomatskim je putem izvijestilo američku stranu koja do sada još nije mogla potvrditi identitet osoba kao niti potvrditi o čijim se državljanima radi, navodi se u priopćenju.

Ministarstvo i nadalje ulaže maksimalne napore u pokušaju identificiranja trojice vozača, ističe u priopćenju MVPEI-a.

Ministarstvo napominje da se u vezi s uhićenjem trojice vozača nitko od mogućih poslodavaca ili rodbine nije službeno obratio Ministarstvu niti do njega zatražio pomoć.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙