FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sjeverno od Bagdada ubijena dva policajca i vozač

BAAQOUBA, 20. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Dva iračka policajca i jedanturski vozač ubijena su za vrijeme vikenda sjeverno od Bagdada aistovremeno su pronađena još dva tijela, doznaje se u nedjelju izpolicijskih izvora.
BAAQOUBA, 20. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Dva iračka policajca i jedan turski vozač ubijena su za vrijeme vikenda sjeverno od Bagdada a istovremeno su pronađena još dva tijela, doznaje se u nedjelju iz policijskih izvora.

Jedan je policajac ubijen u subotu navečer u selu Abou Said, oko 20-ak kilometara sjeveroistočno od Baaqoube, dok je drugi smrtno stradao u napadu naoružane skupine na policijsku ophodnju u Samari, 125 kilometara sjeverno od Bagdada. U istom su napadu ranjena trojica policajaca.

Turski vozač je ubijen u Baiji, 200 kilometara sjeverno od Bagdada, u napadu naoružane skupine na kamionski konvoj pod pratnjom američke vojske.

U nedjelju, nedaleko od Baaqoube, pronađena su dva tjela. Utvrđeno je da je jedna od osoba bio zapovjednik iračke vojske, dok je drugi bio policajac u vrijeme režima Sadama Huseina ali se novoj vojsci pridružio prije dva tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙