FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove žrtve u Iraku

BAGDAD, 21. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Dva vojnika i troje iračkedjece ubijeni su u napadima i nesrećama, a nađena su i 4 tijela, međukojima i jednog vozača kamiona, naveli su u ponedjeljak sigurnosni ibolnički izvori.
BAGDAD, 21. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Dva vojnika i troje iračke djece ubijeni su u napadima i nesrećama, a nađena su i 4 tijela, među kojima i jednog vozača kamiona, naveli su u ponedjeljak sigurnosni i bolnički izvori.

Jedan vojnik je ubijen u eksploziji u Kazimiyahu, sjeverno do Bagdada, naveo je bolnički izvor ne preciziravši okolnosti smrti.

Još jedan vojnik je ubijen i jedan ranjen u minobacačkoj pucnjavi na položaj Doujail, 40 km sjeverno od Bagdada, prema jednom časniku iračke vojske.

Još 30 km sjevernije pronađena su tijela dvojice neidentificiranih vozača kamiona, rekao je dužnosnik lokalne policije. Još jedan vozač turskog kamiona je pronađen 200 km sjeverno do Bagdada, navela je policija.

Tijelo jednog civila ubijenog hladnim oružjem pronađeno je 60-ak km od iračke prijestolnice, navodi policija.

Jedan od njegove braće je rekao da je žrtva radila za tvrtku povezanu s ministarstvom industrije.

U selu Hashemi, 100 km južno od Bagdada troje djece, od 7 do 10 godina, poginuli su eksploziji bombe kojom su se igrali.

Multinacionalne snage u ponedjeljak su također izvijestile da su iračke snage uhitile 10 osoba koje su priznale da su planirale atentat kamionom-bombom na ministarstvo poljoprivrede u Bagdadu.

Policija je zaplijenila dva automobila, preuređivana u automobile-bombe i zaplijenila je oružje, novac i neispunjene putovnice, prema priopćenju Multinacionalnih snaga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙