FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zajednička lista HDZ-a, HSLS-a i DC-a za izbore u Karlovačkoj županiji

KARLOVAC, 12. travnja 2005. (Hina) - Županijski odbor HDZ-a ipredsjednici županijskih organizacija HSLS-a i DC-a objavili su danasu Karlovcu na zajedničkoj konferenciji za novinstvo da će na skorašnjelokalne izbore za Županijsku skupštinu izići sa zajedničkom listom.
KARLOVAC, 12. travnja 2005. (Hina) - Županijski odbor HDZ-a i predsjednici županijskih organizacija HSLS-a i DC-a objavili su danas u Karlovcu na zajedničkoj konferenciji za novinstvo da će na skorašnje lokalne izbore za Županijsku skupštinu izići sa zajedničkom listom.

Jer, kako je naglasio predsjednik županijskoga HDZ-a Ivan Vučić, "ta se koalicija kao vladajuća u Karlovačkoj županiji pokazala u protekle četiri godine uspješnom".

Predsjednica županijskoga HSLS-a Marija Fićurin naglasila je kako "ne treba mijenjati tim koji dobiva", te je dodala da su ogranci HSLS-a dobili preporuku da i oni formiraju zajedničke liste s HDZ-om i DC-om za gradska i općinska vijeća.

Predsjednik županijskog DC-a Željko Šančić smatra da je upravo ta koalicija "domoljubna, nacionalna, ali i razvojna", te da može učiniti puno, posebno u razdoblju do idućih parlamentarnih izbora, zbog toga jer su njihove stranke i na državnoj razini u vladajućoj koaliciji.

Karlovački župan Nedjeljko Strikić najavio je da će se u petak u Karlovcu održati sjednica Vlade RH. Također, prema najavi, premijer Ivo Sanader u HGK Županijskoj komori Karlovac sastat će se s gospodarstvenicima, a ministri će obići razne karlovačke tvrtke, institucije i objekte, ovisno o svom resoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙