FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nedjeljka Klarić nositeljica liste HDZ-a za Šibenik

ŠIBENIK, 12. travnja 2005. (Hina) - Šibenska gradonačelnica NedjeljkaKlarić bit će na idućim lokalnim izborima nositeljica liste Hrvatskedemokratske zajednice (HDZ) za šibensko Gradsko vijeće, najavljeno jedanas na konferenciji za novinstvo Gradskog odbora HDZ-a.
ŠIBENIK, 12. travnja 2005. (Hina) - Šibenska gradonačelnica Nedjeljka Klarić bit će na idućim lokalnim izborima nositeljica liste Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) za šibensko Gradsko vijeće, najavljeno je danas na konferenciji za novinstvo Gradskog odbora HDZ-a.

Predsjednik Gradskog odbora Tomislav Ninić kazao je kako će imena ostalih HDZ-ovih kandidata biti poznata potkraj sljedećeg tjedna kad istječe rok za predaju lista.

"HDZ će u Šibeniku na izbore najvjerojatnije izići samostalno, a očekujemo da ćemo ostvariti jednako dobar rezultat kao i na prošlogodišnjim prijevremenim izborima, kad je HDZ dobio 16 vijećničkih mjesta i natpolovičnu većinu u Gradskom vijeću. Razgovaramo sa strankama sa sličnim izbornim programima, kao što su HSLS i DC, a surađivat ćemo sa svima kojima je cilj razvoj i dobrobit grada Šibenika", kazao je Ninić.

Nedjeljka Klarić, HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu u još jednom mandatu, naglasila je kako su u proteklu desetmjesečnu razdoblju "stvoreni osnovni uvjeti za ostvarenje projekata koji bi u iduće četiri godine potpuno trebali promijeniti sliku Šibenika".

Dodala je kako je gradska uprava od Središnjeg ureda za upravljanje državnom imovinom zatražila da se svi vojni objekti na šibenskom području, osim vojarne u uvali Dubokoj, predaju u vlasništvo gradu Šibeniku.

Najveća, bivša vojarna "Bribirski knezovi", trebala bi, po njezinim riječima, postati športsko-rekreacijska zona, vojarna "Ražine" namijenjena je izgradnji nove opće bolnice, vojarna "Jamnjak" gradnji stanova za branitelje, "Palacin" visokom školstvu, a bivša vojarna "Ante Jonić" u Mandalini za smještaj Arhiva, kazala je šibenska gradonačelnica Nedjeljka Klarić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙