FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pašalić optužio HDZ za veleizdaju

ZADAR, , 9. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog bloka IvićPašalić optužio je danas vladajući HDZ za veleizdaju.
ZADAR, , 9. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog bloka Ivić Pašalić optužio je danas vladajući HDZ za veleizdaju.

"Sretan sam što smo se razišli s HDZ-om bez obzira što na izborima nismo ostvarili rezultate koje smo očekivali, jer su oni od kojih smo se razišli počinili veleizdaju, a mi smo ostali vjerni izvornim načelima HDZ-a", rekao je Pašalić na izbornoj skupštini HB-a Zadarske županije.

Pašalić je rekao da je sadašnja politika HDZ-a dovela do uzbunjenosti birača, koja je rezultirala pasivnošću i izlaskom ljudi iz politike.

"Očito je da će HDZ doživjeti poraz na lokalnim izborima, od kojega će neće oporaviti. To znači, po svemu sudeći, povratak komunista na vlast, a to znači vjerojatno i prijevremene parlamentarne izbore", rekao je Pašalić.

Dodao je da je potrebno izgraditi Hrvatski blok - pokret za modernu Hrvatsku kao čvrstu stranku koja će biti jedina preostala alternativa državnotvornim biračima.

Na skupštini je za predsjednika županijske organizacije Hrvatskog bloka u Zadarskoj županiji izabran Milivoj Ugrinić, nekadašnji predsjednik županijskog HDZ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙