FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đapić: HSP očekuje drugo mjesto na izborima u Osječko-baranjskoj županiji

ĐAKOVO, 11. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske stranke prava(HSP) i nositelj liste te stranke za Skupštinu Osječko-baranjskežupanije Anto Đapić izjavio je danas u Đakovu kako stranka na izboreza đakovačko Gradsko vijeće izlazi s velikim očekivanjima, nadajući sevelikom uspjehu u gradu u kojem se vlast neće moći sastaviti bezHSP-a.
ĐAKOVO, 11. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) i nositelj liste te stranke za Skupštinu Osječko-baranjske županije Anto Đapić izjavio je danas u Đakovu kako stranka na izbore za đakovačko Gradsko vijeće izlazi s velikim očekivanjima, nadajući se velikom uspjehu u gradu u kojem se vlast neće moći sastaviti bez HSP-a.

Đapić je na konferenciji za novinstvo naglasio kako je rezultat lokalnih izbora u Đakovu HSP-u važan za Osječko-baranjsku županiju, u kojoj će ta stranka, kako drži, "voditi ravnopravnu bitku s HDZ-om".

"Već sada, a pokazuju to i naši rezultati s prošlih izbora, računamo na relativnu pobjedu, t.j. drugo mjesto u Osječko-baranjskoj županiji", procijenio je predsjednik HSP-a. Ponovio je da HSP na izbore izlazi samostalno te da je nakon njih mogu razgovarati sa svim demokratskim strankama, što će ovisiti o rezultatima.

Đapić je naglasio da HSP vlast shvaća kao odgovornost prema biračima, a ne kao podjelu plijena.

Na konferenciji za novinare predstavljena je i HSP-ova lista za đakovačko Gradsko vijeće, a nositelj joj je Đakovčanin Ivan Sučić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙