FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Gola učiteljica na internetu i u đačkim mailovima

LJUBLJANA,12. travnja(Hina) - Mladu slovensku učiteljicu razrednenastave šokiralo je otkriće da su se njene fotografije u Evinu kostimupojavile na internetu, pa ih njeni učenici razmjenjuju elektronskompoštom, piše u utorak ljubljanski list "Dnevnik".
LJUBLJANA,12. travnja(Hina) - Mladu slovensku učiteljicu razredne nastave šokiralo je otkriće da su se njene fotografije u Evinu kostimu pojavile na internetu, pa ih njeni učenici razmjenjuju elektronskom poštom, piše u utorak ljubljanski list "Dnevnik".

"Na školi smo iznenađeni. Riječ je o dobroj učiteljici, no iako su slike njena privatna stvar, sve skupa utječe na atmosferu u školi, pa smo o tome obavijestili ministarstvo školstva i pedagoški zavod", izjavila je za list ravnateljica škole u jednom gradiću sjeverno od Ljubljane.

"Svjesna sam što se dogodilo, to je bolno iskustvo s kojim ću se morati suočiti", rekla je mlada učiteljica koja tvrdi da nije dala dozvolu da se slike objave. List piše da je na fotografijama i njen zaručnik s kojim se uskoro namjerava vjenčati. Vjenčanje nije dovedeno u pitanje, ali se mladi par pita kako su fotografije došle na internet.

O skandalu je na za javnost zatvorenoj sjednici raspravljalo i roditeljsko vijeće škole.

(Hina) xfl ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙