FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Camillina haljina jedina tajna

LONDON, 9. travnja 2005. (Hina/AFP) - Proučeno do najsitnijihpojedinosti u britanskom tisku - od popisa uzvanika do pjesama nasvečanosti u crkvi - vjenčanje princa Charlesa i Camille Parker-Bowlesskriva samo jednu tajnu: vjenčanu haljinu buduće vojvotkinje odCornwalla.
LONDON, 9. travnja 2005. (Hina/AFP) - Proučeno do najsitnijih pojedinosti u britanskom tisku - od popisa uzvanika do pjesama na svečanosti u crkvi - vjenčanje princa Charlesa i Camille Parker-Bowles skriva samo jednu tajnu: vjenčanu haljinu buduće vojvotkinje od Cornwalla.

I dok se zna da će Charles nositi svečano odijelo i imati cilindar, iz modnog ateljea Anne Valentine i Antonije Robinson, dviju mladih londonskih kreatorica zaduženih za haljinu buduće supruge princa od Walesa, nije procurila ni jedna infromacija.

Modni časopisi, koji očito nisu sudjelovali na posljednjim probama, pokušavaju pogoditi Camillin izgled kada bude izlazila iz kraljičinog Rolls-Roycea Phantom VI ruku pod ruku s nasljednikom krune.

Urednica "Brides Magazinea" Liz Savage smatra da će se Camilla vjerojatno odlučiti za dugačku haljinu dubokog dekoltea i potpuno prekrivenih ruku. Što se tiče boje, haljina vjerojatno neće biti bijela nego nekakve nijanse bijele ili neke svjetle boja.

Uz frizuru stiliste Hugha Greena, Camilla će vjerojatno nositi ekstravagantni nakit pa čak i broš kojeg joj je poklonio budući suprug 1999. godine - sastavljen od crnog bisera okruženog dijamantima.

A i vjenčani prsten je tajna. Jedino je sigurno da će biti napravljen od 22-karatnog grumena zlata iz rudnika Clogau St. David u Walesu, prema tradiciji koju je uspostavila Kraljica majka 1923. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙