FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica Kosor susrela se s japanskim veleposlanikom Ikedom

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Uoči puta u Japan potpredsjednicaVlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijskesolidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s japanskimveleposlanikom u Republici Hrvatskoj Kanameom Ikedom.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Uoči puta u Japan potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s japanskim veleposlanikom u Republici Hrvatskoj Kanameom Ikedom.

U priopćenju iz Vladina Ureda za odnose s javnošću se navodi da ju je veleposlanik Ikeda upoznao s aktualnim događajima u Japanu te pojedinostima vezanim uz posjet hrvatskog izaslanstva na međunarodnoj izložbi EXPO 2005., a koje će Kosor predvoditi.

Taj je posjet Japanu dobra prilika za predstavljanje dosadašnjih hrvatskih uspjeha u postizanju mira i stabilnosti, te poduzetih aktivnosti u priključenju Europskoj uniji i NATO-u, kako japanskom narodu i poslovnim ljudima, tako i svim drugim sudionicima izložbe iz čitavog svijeta, rekao je veleposlanik Ikeda. Izvijestio je Kosor i o pripremama za njezin susret s japanskim premijerom Junichirom Koizumijem.

Potpredsjednica Kosor zahvalila se veleposlaniku Ikedi na važnim i vrijednim informacijama, te izrazila zadovoljstvo što će osobno, a i čitavo hrvatsko izaslanstvo uspjeti prenijeti prijateljstvo koje hrvatski narod osjeća prema zemlji i narodu Japana, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙